Мадонну визнали найвеличнішою співачкою усіх часів

13 серпня 2015, 12:39

Американська поп-зірка Мадонна очолила черговий рейтинг.

Цього разу її названо найвеличнішою співачкою усіх часів на думку видання "The Telegraph".

Британський сайт склав ТОП-20 представниць світового шоу-бізнесу, які внесли значний внесок у розвиток не лише музичної індустрії, а й популярної культури взагалі.

Мадонну визнали найвеличнішою зі співачко усіх часів

"Мадонна - реформатор і новатор, чия творчість охоплює цілу гаму жіночих архетипів: незайманої, повії, дружини, матері, відьми, діви, святої, грішниці і 56-річної чирлідерши. Можливо, вона не найкращий вокаліст і композитор, але те, що ця співачка зробила в музиці, не зробив більше ніхто", - коментує свій вибір видання.


Друге місце посіла Тіна Тернер. Експерти наголошують, що саме її творчість сприяла появі таких сучасних зірок, як Бейонсе і Ріанна.

Тіна Тернет - друга

"Подібно силам природи, Тіна Тернер переповнює нас, торкає за душу, збиває всі перешкоди на своєму шляху. Ця жінка зробила рок і соул фаворитами нашого часу", - зазначає видання.

На третьому місці розмістилася британка Кейт Буш.

Замикає трійку Кейт Буш

"Її витіюваті, складні, таємничі тексти, ймовірно, найдосконаліші з тих, що коли-небудь складали в поп-музиці", - пояснює редакція.

До рейтингу, серед інших, також потрапили "ABBA", Арета Франклін, Емі Вайнхаус, Бейонсе, Адель, Патті Сміт, Дженіс Джоплін, Lady Gaga, Вітні Х'юстон і навіть "Spice Girls".

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів