57-річна Шерон Стоун знялася голяка. ФОТО

15 серпня 2015, 19:08

Американська кіноактриса Шерон Стоун знялася для журналу "Harper's Bazaar" у чому мати народила, якщо не рахувати туфельок на шпильках.

Зірка зазначила, що в свої 57 їй значно простіше оголюватися перед камерою, ніж колись, хай навіть дупа тепер і нагадує "торбу з млинцями".

Про це Шерон розказала в інтерв'ю, пише сайт "Harper's Bazaar".

"Я в курсі, що моя дупа скидається на торбу з млинцями. Але я не намагаюся бути найгарнішою бабою в світі", - заявила Стоун.


Як вважає акторка, сексуальність – це дещо більше за просто високі груди, це коли людина подобається собі настільки, щоби вподобати того, хто з нею поряд, і отримує задоволення від життя.

Шерон не приховує, що робила ін’єкції філлерів – це знадобилося зірці, бо розрив аневризми, який вона пережила в 2001-му році, лишив сліди на її обличчі. На думку актриси, ці процедури м’якші за хірургію.

"Наразі філлери – це настільки звична річ для людей, майже як будь-який косметичний догляд. Ти наносиш туш на вії та колеш філлер. Це краще, ніж коли твоє обличчя розрізають, і ти маєш такий вигляд, ніби тебе в аеродинамічну трубу засмоктало", - поділилася Стоун.

Нагадаємо, актриса дуже задоволена тим, що досі є секс-символом. Вона розгулює без ліфчика та вважає, що зморшки чоловіків лише приваблюють.

Фото з Instagram "Harper's Bazaar"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів