Шерон Стоун: Мені подобається бути секс-символом

14 березня 2014, 17:23

Американські актриси Шерон Стоун та Камерон Діаз прийшли на ток-шоу Опри Вінфрі, щоби поговорити про психологічні аспекти жіночого старіння.

Стоун заявила, що бути секс-символом у її 56 – велика втіха.

Про це пише "Contact Music".

"Зараз це для мене задоволення. Тобто, мені ж буде 56. Якщо люди хочуть вважати мене секс-символом, так. Вигадуйте. Я маю на увазі, це ж для мене добре", - сказала Стоун.


Шерон Стоун побалакала з Опрою про вік та сексуальність

"І добре для будь-якої іншої пані мого віку почуватися секс-символом. Бо чому б це нам не почуватися секс-символами в 50?", - зазначила акторка.

На думку ж Камерон Діаз, жінки не дозволяють ані одна одній, ані самим собі просто красиво старішати, а ведуть марний бій із природою. Про це пише "The Daily Mail".

"Як я це відчуваю, наче я – наче майже всі ми програли, якщо нам не вдалося лишитися 25-річними на решту нашого життя… Наче ми – переможені. Це – персональний програш. Ніби це наша провина, що в 40 років я не виглядаю так, наче мені досі 25", - висловила свою думку Камерон.

Камерон Діаз вважає, що жінки самі собі не пробачають старіння

"О, пробачте мені. Я перепрошую, мені не вдалося побороти природу", - додала вона.

Нагадаємо, Шерон Стоун вважає, що чоловіків приваблюють жіночі зморшки. А Камерон Діаз вірить, що волосся в інтимному місці додає загадковості.

Фото з Тwitter Шерон Стоун та Іnstagram Камерон Діаз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів