Еймі Вайнхаус могла померти вагітною?

17 серпня 2015, 17:20

Навіть через чотири роки після раптової смерті британської співачки Еймі Вайнхаус її життя обростає новими подробицями.

Спершу виникли чутки, що 27-річна артистка не встигла розлучитися з чоловіком Блейком Філдером-Сівілом, а тепер кажуть про підозри, що Еймі могла померти вагітною.

Цим припущенням поділився з журналістами татусь Вайнхаус Мітч, повідомляє "The Independent".

Днями чоловік в ефірі одного з австралійських телешоу розкритикував документальний фільм про свою зіркову доньку. Зокрема, Мітч Вайнхаус вважає нісенітницею твердження, що Еймі напередодні смерті була самотньою й сумною. За його словами, співачка була заручена із британським режисером Регом Тревісом.


"З цим фільмом усе не так. Він не влаштовує нас і шанувальників. Вона була з Регом, вони збиралися одружитися. Я не повинен вам це казати, але вона думала, що могла бути вагітною. Стверджувати, що вона була самотньою – відвертий злочин", - зауважив батько співачки.

Вайнхаус напередодні смерті думала, що може бути вагітною

Окрім цього Мітч спростував те припущення документалістів, що, мовляв, розлучення батьків Еймі мало негативний вплив на неї.

"Я не думаю, що це був який травматичний, неймовірний ефект, як хтось думає", - додав він.

Нагадаємо, це не вперше рідні й близькі Вайнхаус засуджують байопік "Еймі: Дівчина за ім'ям". Раніше останній коханий співачки Рег Тревіс звинуватив творців стрічки в тім, що вони безвідповідально використали ім'я та талант Вайнхаус для власних цілей, не намагаючись зобразити справжню людину, якою вона була.

Фото з Facebook-сторінки Еймі Вайнхаус

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів