У Еймі Вайнхаус лишився законний чоловік?

19 травня 2015, 18:02

Імовірно, покійна британська співачка Еймі Вайнхаус могла так і не розлучитися зі своїм чоловіком Блейком Філдер-Сівілом.

Він стверджує, що підпис артистки на відповідних документах – підробка. Якщо це так, то чолов'яга зможе претендувати на спадок Вайнхаус, яку саме він свого часу підсадив на важкі наркотики.

Сенсаційну заяву Філдер-Сівіл зробив виданню "The Sun", пише "The Daily Mail".

"Ми (з Еймі) розмовляли по телефону, і вона не хотіла розлучення. А за тиждень переді мною лежали папери, і було очевидно, що то не її підпис", - сказав Блейк.


Що змусило Філдер-Сівіла мовчати так довго, адже розлучення пари відбулося ще в 2009-му, чоловік не пояснив. Проте тепер "удівець" звернувся до юристів.

Еймі Вайнхайс насправді не розлучилася з чоловіком?

"Я отримую юридичні поради та розглядаю можливість одержання копії документів про розлучення, щоби побачити, наскільки відрізнявся підпис Еймі, коли вона нарешті, всупереч своєму бажанню, погодилася зі мною розлучитися", - оголосив екс Вайнхаус.

Блейк вважає, що до їхнього з Еймі розлучення доклав руку батько співачки, Мітч. Проте чоловік не робить припущень щодо того, хто міг підробити підпис його дружини.

Як відомо, незадовго до своєї смерті Вайнхаус, здавалося, нарешті знайшла своє щастя з режисером Регом Тревіссом. Вони планували створити сім'ю.

Нещодавно Рег та родина покійної зірки виступили з критикою байопіку "Еймі: Дівчина за ім'ям". Тревіс звинуватив творців стрічки в тім, що вони безвідповідально використали ім'я та талант Вайнхаус для власних цілей, не намагаючись зобразити справжню людину, якою вона була.

Нагадаємо, Еймі Вайнхаус померла через передозування алкоголю влітку 2011-го року. Ще за життя артистка передрікала, що увійде до "клубу 27".

Фото з Facebook-сторінки Еймі Вайнхаус

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів