Принц Вільям гайнув на весілля з сестрою Міддлтон

18 серпня 2015, 15:11

Днями герцогиня Кейт Міддлтон мала прибути з чоловіком на весілля до друзів, але так і не з'явилася, давши цим привід для здивування та чуток.

Замість неї принц Вільям привіз невістку, Піппу Міддлтон, і вони лишилися на святкуванні на всі вихідні, з ночівлею.

Про це пише "The Daily Mail".

Схоже, Міддлтон передумала їхати на весілля останньої миті, бо на місці за головним столом, де мали сидіти вони з Вільямом, так і лишилася лежати картка з її іменем.


"Ніхто не знає, чому. Усі про це говорили за сніданком наступного ранку. Вони (Вільям та Піппа) лишилися на наступний день і на вечір теж, вони разом були на обіді в шатрі", - засвідчив очевидець.

Як зазначає видання, Кейт почала значно рідше супроводжувати чоловіка на подібних заходах, ще відколи народила Джорджа.

Якщо до одруження в 2011-му вони з Вільямом неодноразово з'являлися разом на весіллях у друзів, то протягом наступних двох років герцогиня не відвідала жодного. Що ж до принца, то він за той час побував щонайменше на п’яти.

До слова, подейкували, що в 2013-му році, гуляючи на весіллі свого приятеля Тома ван Стробензі, Вільям вибив собі частину зуба. Тож можна припустити, що Кетрін спеціально цього разу відрядила з ним Піппу, аби та його пильнувала.

Найбільше здивування публіки свого часу викликало те, що Міддлтон не було на хрестинах Мії, донечки Зари Філліпс. Адже Зара, онука Єлизавети ІІ, є хрещеною принца Джорджа.

Кенсингтонський палац не дав коментарів щодо причин відсутності Кейт Міддлтон на весіллі. Зате днями його представники звернулися до британських ЗМІ та читачів із приводу неприпустимої поведінки папарацці, котрі полюють за 2-річним Джорджем та 3-місячною Шарлоттою, завдаючи дітям стресу. Вони подякували виданням, котрі не передруковують здобути в такий спосіб фотографії.

Фото з Instagram Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів