Болдуїни розказали, скільки в них няньок

20 серпня 2015, 15:05

Американський актор Алек Болдуїн та його дружина-йогиня Хіларія були змушені зізнатися, що потребують сторонньої допомоги, щоби вправляться з двома дітьми – 2-річною Кармен та 2-місячним Рафаелем.

Ідеться скоріше про бебісітерів, а не про повноцінних денних чи нічних нянь, зате їх аж п’ятеро.

Про це першим проговорився в своєму Instagram Алек, а потім і Хіларія написала серію емоційних постів із поясненнями.

Актор показав фото дітей із двома нянями.


"Я довіку в боргу перед жінками, котрі допомагають дбати про наших дітей. Велике спасибі Ліззі, Сандрі, Зені, Лізі та Авріл", - підписав він.

Схоже, чоловікове одкровення засмутило Хіларію. Вона поквапилася запевнити своїх підписників, що не спихує сина і дочку на чужих людей, що саме вона – головна людина в їхньому житті.

"Спершу я образилася, бо виглядає так, ніби я – ледача мати… це боляче. Особливо тому, що я проводжу з дітьми стільки часу, що майже не сплю", - зізналася жінка в своєму фотоблозі.

Зі слів Хіларії, няні допомагають їм тоді, коли вона працює або займається спортом, або коли вони з Алеком кудись ідуть.

"Також мені часто допомагають з однією дитиною, коли я зайнята з другою. Мій чоловік любить жартувати, що щойно я вкладаю одну дитину, то піднімаю іншу", - поділилася вона.

Болдуїн підкреслила, що годує сина грудьми, що малюк спить із нею та Алеком, а іноді приєднуються старша донька і двоє песиків.

"У нас удома сімейна атмосфера. На наших обручках написано "somos un buen equipo" (з іспанської "ми – хороша команда"), і ми застосовуємо цю філософію до всіх, хто входить у наш дім", - запевнила акторова дружина.

"Тож ні. У нас немає п’яти няньок", - наголосила вона.

Незрозуміло, коли саме подружжя найняло помічниць, до народження Рафи чи після. Адже, нагадаємо, незадовго до пологів Хіларія постила фото, на якому займається в спортзалі, а поруч у візочку спить Карменсіта. Імовірно, та світлина буда дещо постановочною, а про нянь ніхто б не дізнався, якби не балакучий Алек.

Фото з Instagram Алека та Хіларії Болдуїнів

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів