Елтон Джон помирився з "Dolce&Gabbana"

21 серпня 2015, 17:12

Британський співак сер Елтон Джон, який у березні оголосив бойкот модному будинку "Dolce&Gabbana", знову носитиме їх одяг.

Артист вирішив помиритися із модельєрами Доменіко Дольче і Стефано Габбана після того, як вони вибачилися за свої слова про гей-пари і сурогатне материнство.

Про це Елтон Джон написав на своїй сторінці в Instagram.

"Велике спасибі Стефано і Доменіко за вибачення за свої коментарі про ЕКЗ-дітей. Ми завжди були великими шанувальниками їхньої роботи. Тепер ми знову можемо носити їхній одяг і з нетерпінням чекаємо цього. Ми любимо Італію!" – зауважив артист.


Елтон Джон знову носитиме одяг від Дольче і Габбана

До слова, Доменіко Дольче вирішив вибачитися лише нещодавно. У той час як Стефано Габбана перепросив за свої слова ще у березні.

Нагадаємо, скандал навколо "Dolce&Gabbana" розгорівся на початку весни цього року.

В інтерв'ю італійському виданню дизайнери назвали екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ) "неприродним", а також зазначили, що вважають неприйнятним використання гомосексуальними партнерами сурогатних матерів.

Одним із перших на слова модельєрів відреагував сер Елтон Джон, який разом зі своїм чоловіком Девідом Фернішом виховують двох синів, народжених сурогатною мамою. Співак заявив, що не одягне нічого від "Dolce&Gabbana".

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів