Меган Фокс подала на розлучення

22 серпня 2015, 10:40

Зірка "Трансформерів" Меган Фокс таки подала на розлучення з чоловіком, 42-річним актором Брайаном Остін Гріном.

29-річна актриса згодна на спільну опіку над дітьми, 2-річним Ноа та 1-річним Боді.

Копії паперів про розлучення отримало видання "People".

У своїй заяві Меган вказала 15-те червня як дату фактичного розставання з Брайаном. Офіційна причина, як це буває в більшості випадків – "нездоланні розбіжності".


За свідченням джерела, зірковий шлюб розвалився через різні погляди чоловіка та дружини на баланс між роботою та сім'єю.

Меган Фокс розлучається з батьком своїх дітей

"Меган молода і палка, на неї є попит у професійному плані, вона прагне рухатися вперед у своїй кар’єрі. Брайан хоче більше її часу, ніж вона може дати", - пояснює інформатор.

"Між ними було багато незгоди та суперечок щодо того, скільки часу вона проводить удома, це призвело до проблем", - додає він.

Зі слів співрозмовника видання, голлівудські амбіції Фокс переважили, й вона налаштована рухатися до своїх цілей.

Як стало відомо "TMZ", спільне майно пара розділить 50/50, бо Меган та Брайан не укладали шлюбного контракту. Ймовірно, актриса платитиме екс-чоловікові подружні аліменти, бо з них вона заробляє більше, а в Остін Гріна є певні проблеми зі здоров'ям. Поки що процес розставання зірок відбувається дуже по-дружньому.

Нагадаємо, Фокс та Остін Грін побралися в 2010-му році. Для обох це був перший офіційний шлюб, хоча Брайан має ще одного сина від колеги за "Районом Беверлі-Хіллз" Ванесси Марсіл.

Фото з Instagram Меган Фокс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів