Собчак на критику "жирних" жінок: Невроз не замінить аеробіки

24 серпня 2015, 15:41

Після заяви російської телеведучої Ксенії Собчак про те, що вона не любить "жирних людей", проти неї повстали жіночки з пишними формами.

Вони організували флешмоб в Instagram, публікуючи свої фотографії із написом "сама ти жирна", який адресували Ксюші. До звичайних жінок приєдналися й тусовщиці Анфіса Чехова і Божена Ринска.

Собчак вирішила відповісти на критику власниць зайвих кілограмів. У своєму Instagram білявка коротко пояснила свою позицію, а більш розгорнуту відповідь опублікувала у блозі на "Сноб".

Так как вот такими "прэлестницами" завален весь мой инстаграм,я написала пост на Сноб(тут он не поместился). И пожалуйста,помните, невроз не заменит аэробики,а 100 приседаний эффективнее чем поток говна в ответ на Личное Субьективное Мнение кого бы то ни было. Мне вот все равно,любите вы меня или нет,считаете лошадью или кентавром,мне не придет в голову оспаривать ваше мнение. Пока человек не оспаривает чужую свободу ,он волен любить или не любить все ,что хочет и на что хватает культуры и эстетического чувства. Читайте мой пост тут: http://snob.ru/profile/24691/blog/96893

Фото опубликовано Ксения Собчак (@xenia_sobchak) Авг 24 2015 в 3:40 PDT

"Ну не люблю я товстих, що запустили себе людей (якщо, повторюся, мова не йде про хворобу - а це всього 10% від загальної кількості тих, хто страждає ожирінням) - я ж не закликаю їх дискримінувати або примусово не годувати. Просто не люблю на них дивитися: для мене дуже повні люди - це пам'ятники людської ліні і безвілля. Маю я право на таку думку?" - написала Ксенія.


Її здивувало, що Чехова та Ринска так відреагували на її заяву. На думку Собчак, замість того, щоб витрачати час на фотографування й публікацію фото, повні жінки могли б зробити мінімум 10 присідань.

А на останок у своєму блозі телеведуча показала знімок свого не надто вже й стрункого чоловіка Максима Віторгана, додавши кумедний підпис:

"Мій чоловік просив вам нагадати, що скарги "Ти жирний" приймаються тільки в моєму, а не в його акаунті, а до нього можна звертатися тільки з приводу "Твоя дружина - держдепівська підстилка".

Собчак показала напівголого чоловіка

Нагадаємо, нещодавно Собчак заявила про свою нелюбов до товстих людей й те, що повні жінки підходять лише далекобійникам.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів