Мати Водянової відмовилася від претензій у справі щодо образи її доньки

25 серпня 2015, 16:17

Справа про образу сестри російської моделі Наталі Водянової Оксани, яка страждає на аутизм і ДЦП, набирає нових обертів.

Мама топ-моделі відмовилася від претензій до співробітника кафе, який виганяв дівчину. Паралельно з цим слідчі завершили розслідування справи про порушення прав молодшої сестри Водянової, повідомляє "Интерфакс" з посиланням на прес-службу Слідчого комітету Росії.

"Слідчими органами Слідчого комітету РФ по Нижегородській області завершено розслідування кримінальної справи відносно 48-річного Ахмідіі Гіняз огли Байрамова", - йдеться в повідомленні.

Слідчі наголосили, що зібрано достатньо доказів провини працівника кафе у скоєнні злочину. Тож обвинувачення проти Байрамова підтверджується, зокрема, показаннями свідків та укладенням судово-лінгвістичної експертизи.


Окрім цього, Байрамов визнав провину в повному обсязі. Наразі кримінальну справу направлено для вирішення питання про затвердження обвинувального висновку та подальшого направлення до суду.

Мама Водянової відмовилася від претензій, але справа все одно може дійти до суду

Та напередодні стало відомо, що мама Водянової Лариса Кусакіна і співробітник кафе Ахмед Байрамов відмовилися від взаємних претензій.

І сталося це ще під час очної ставки в п'ятницю, 21-го серпня.

За версією слідства, 11-го серпня чоловік, побачивши, що в кафе зайшла дівчина з аутизмом та ДЦП, зажадав від неї та її няні покинути заклад. При цьому він образив 27-річну сестру Водянової Оксану і пригрозив застосувати силу, у разі якщо вона і жінка, яка її супроводжує, не підуть геть.

Співробітники кафе, в свою чергу, наголосили, що хотіли допомогти дівчині і запропонували викликати медиків, оскільки вона поводилася дивно, зокрема билася головою об стіну.

Нагадаємо, інцидент із сестрою Наталі Водянової наробив галасу в Росії. Щоправда, дехто вважає, що якби Оксана не була сестрою супермоделі, то про те, що сталося в кафе ніхто б і не дізнався.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів