Чехова раптово схудла і порадила Собчак перевірити жовчний міхур

27 серпня 2015, 11:03

Протистояння між російськими телеведучими Ксенію Собчак і Анфісою Чеховою набирає обертів.

Після того, як Ксюша заявила про свою нелюбов до товстих людей, на неї вишкірилася пишнотіла Анфіса. Щоправда, паралельно із захистом жінок із зайвою вагою, Чехова взялася стрімко худнути.

Нещодавно телеведуча побувала на оздоровчому курорті в Австрії, де за тиждень скинула кілька зайвих кілограмів. Про що й розповіла у своєму Instagram.

"За тиждень я стала легшою майже на п'ять кіло і повернулася у свою довесільну форму", - заявила Анфіса.


Чехова запевняє, що схудла

А напередодні Чехова вирішила прокоментувати різку заяву Собчак щодо товстих жінок і далекобійників:

"Мені здається Ксенії терміново потрібно зайнятися своїм здоров'ям. Перевірити жовчний міхур, наприклад, адже відтік жовчі у неї вже дуже давно порушений. А ще глисти! Глисти - страшна річ, знаходячись в нашому організмі вони впливають не тільки на травлення, але і на мислення, викликають негативні думки, змушують людину лихословити, злитися і ненавидіти".

"І гормони, звичайно, треба в норму привести. При нормальному гормональному фоні жінка думає про продовження роду, а не страждає ненавистю до інших жінок і дітей. Так що бажаю міцного здоров'я Ксенії від усіх подружок далекобійників нашої країни", - написала Анфіса.

Нагадаємо, днями в Instagram розпочався флешмоб проти Собчак під назвою "сама ти жирна". Ксенія вже встигла відреагувати на це, завивши, що має право на власну думку.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів