Рідні Еймі Вайнхаус виставили її невідомі знімки

7 вересня 2015, 16:19

Родичі покійної британської співачки Еймі Вайнхаус поділилися зі світом досі невідомими знімками та пам'ятними речами зірки.

Днями у Сан-Франциско відкрилася виставка, присвячена першим творчім рокам артистки очима її сім'ї, повідомляє "The Daily Mail".

Брат покійної Вайнхаус Алекс та зведена сестра Ріва виставили знімок ще юної Еймі, перш ніж вона стала популярною зіркою.

Досі не публіковане фото Вайнхаус

Серед експонатів присутня єврейська куховарська книжка, яку брат подарував співачці на один з її днів народження. Адже Еймі хотіла дізнатися рецепт курячого супу з локшиною.


Також відвідувачі музею зможуть побачити стару гітару тоді ще майбутньої співачки.

Рідні віддали на загальний огляд й збірку музичних дисків, які Вайнхаус слухала у 13-річному віці. Виставлені пісні свого часу вплинули на становлення Еймі як всесвітньо відомої артистки. Серед улюблених музикантів співачки такі легенди джазу і соул, як Майлз Девіс, Рей Чарльз та Елла Фіцджеральд.

Аж не віриться, що Еймі немає вже чотири роки

Нагадаємо, Еймі Вайнхауз знайшли мертвою 23-го липня 2011-го року. Таким чино співачка вступила до сумнозвісного "клубу 27": артистів, які померли у віці 27 років.

Прінтскрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів