Принц Гаррі вирішив повернути екс-коханку?

8 вересня 2015, 13:50

Один з найбажаніших холостяків світу британський принц Гаррі, кажуть, подумує дати ще один шанс своїй колишній дівчині Челсі Деві.

Чутки про те, що пара планує відновити свої стосунки з'явилися після того, як Гаррі і Челсі провели таємне побачення в африканських джунглях, повідомляє "The Daily Mail".

За даними видання, принц зустрів колишню дівчину та її сім'ю у Південній Африці. Кажуть, Гаррі одержимий найближчим часом одружитися, а до Челсі в нього ще досі є почуття.

"Гаррі все ще думає про неї. Вони вперше зустрілися за довгий час. Як і раніше між ними щось є. Він ніколи не переставав кохати Челсі", - запевняє інформатор.


"Вони завжди були на зв'язку і неймовірно люблять один одного, хоча Челсі клялася, що ніколи не повернеться до принца. Але вони обидва подорослішали, то ж хто знає, що буде?" - додало джерело.

Гаррі закортіло повернути Челсі?

Як відомо, Гаррі та Челсі розійшлися незадовго після весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон у 2011-му році.

Подейкують, саме на королівському торжестві Деві зрозуміла, що не готова до такого життя.

"Королівське весілля була тривожним дзвінком для Челсі. Вона відзначила для себе, що не вписується в родину і життя Гаррі, яке вже запланували для нього", - сказав друг дівчини.

"Челсі дуже сильна жінка і справді вільна духом. У той час як багато дівчат мріють бути принцесами, у неї немає ніякого інтересу до такого життя взагалі. Вона сказала, що ніколи не могла бачити себе в якості члена королівської сім'ї", - додав він.

Нагадаємо, після розставання з Челсі принц Гаррі мав короткі романи з іншими жінками. Останньою коханкою хлопця була актриса і модель Крессіда Бонас, з якою він порвав минулого року.

Челсі Дейві мала серйозні стосунки із таким собі Чарльзом Гудом, які закінчилися в січні.

Прінтскрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів