З'явилося перше фото Буллок із колишнім наркоманом та аліментником

11 вересня 2015, 17:30

У ЗМІ з'явилося перше фото, на якому оскароносна актриса Сандра Буллок обіймається зі своїм новим бойфрендом, 49-річним Брайаном Рендаллом.

Але не кваптеся радіти за Сандру, адже журналісти розкопали зовсім не безхмарне минуле її обранця. Чоловік вживав наркотики, а через несплату аліментів на єдину свою дитину навіть поставав перед судом.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

51-річна Буллок із новим кавалером

Брайан є батьком 22-річної доньки Скайлер. Але виявляється, що чоловік почав опікуватися дівчиною лише тоді, як її матір, його екс-наречена та героїнова наркоманка Джанін Стейтен, померла. Раніше ж навіть аліменти з Рендалла – у розмірі 187 доларів на місяць - "витрушували" через суд.


Чолов’яга й сам вживав наркотики, і коли Джанін була вагітна, саме лежав у реабілітаційному закладі. Як Брайан сам якось зізнався в Facebook, він майже певен, що зачав свою доньку під дією LSD.

А чи знає Сенді, що він - колишній наркоман та аліментник?

Рендалл став опікуном Скай, коли в 2007-му році померла її бабуся, а зразу за нею й матір, котру звели в могилу наркотики. Як запевняють родичі Рендалла, сам чоловік "чистий" уже багато років та щиро намагається надолужити весь той час, який змарнував як батько.

Нагадаємо, в Рендалла також були неприємності з законом, коли сусід звернувся по охоронний ордер, злякавшись його погроз та кидання какашок.

Як відомо, Сандра і Брайан зустрічаються вже кілька місяців. Вони познайомилися завдяки спільним друзям, коли Рендалл прийшов фотографувати на день народження сина Буллок, Луї.

Прінтскрін із сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів