Спірз сходила на побачення з ексом Демі Мур

14 вересня 2015, 10:53

Схоже, в американської співачки Брітні Спірз накльовується новий роман.

Днями в зірки відбулося побачення з заможним ресторатором Гаррі Мортоном.

Про це пише "TMZ".

Брітні й Гаррі сфотографували в одному з ресторанів у околицях Лос-Анджелеса. Як підкреслив інформатор, це було саме перше побачення пари.


Спірз – не перша зірка, з котрою зустрічається 34-річний Мортон. Свого часу в нього був роман із Демі Мур та з Ліндсей Лохан. Між іншим, зазначає видання, коли Гаррі розійшовся з останньою, вона помстилася, затопивши його квартиру в Західному Голлівуді.

У Брітні накльовується новий роман?

Поки невідомо, чи схвалить нового приятеля дочки тато-опікун Спірз. Але що стосується грошей, тут він може бути спокійний – Мортон точно полює не за ними. Молодик володіє мережею закладів "The Pink Taco", а його тато є співзасновником "Hard Rock Café".

До слова, днями заклад "Planet Hollywood" подовжив контракт із Брітні, вона виступатиме в Лас-Вегасі ще два роки. Причому її гонорар збільшили на 5 мільйонів доларів, повідомляє портал.

Між іншим, за повідомленням джерел, заразом Спірз ще й дала щигля в ніс своїй колезі Дженніфер Лопес. Брітні надали право першій обирати дати виступів, а Джей Ло дісталося те, що лишилося.

Нагадаємо, шоу Брітні Спірз визнали найкращим в історії "міста гріхів".

Фото з Instagram Брітні Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів