Джолі й Пітт радяться щодо можливої "трансгендерності" доньки?

16 вересня 2015, 11:49

Подейкують, голлівудські актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт почали консультуватися зі спеціалістом відносно ймовірної "трансгендерності" своєї 9-річної доньки Шайло.

На думку експерта, причину того, що дівчинка змалку вдягається як хлопчик та навіть кличе себе Джоном, слід шукати в її самотності.

Про це повідомляє "Radar Online".

"Бред і Анджеліна керуються лише любов'ю, вони хочуть для Шайло найкращого. Вони хочуть, щоби Шайло відчувала, що її люблять, почувалася впевнено", - розповів інформатор.

Одначе Пітта цікавило, чи не впливає так на доньку наявність старших братів, котрих вона прагне наслідувати.  Експерт запевнив, що ні, а причини поведінки дівчинки радше варто шукати в ізольованому від суспільства способі життя, який вона веде.

Шайло "Джон" Джолі-Пітт  із братами

"Бредові сказали, що Шайло б тяжіла до того, щоби вдягатися як хлопчик та зватися Джоном навіть якби мала лише сестер. Просто Шайло така, і річ не в там, що вони, як батьки, зробили щось неправильно", - зазначило джерело.

"…Їхній кочовий стиль життя, те, що вони перевозять дітей на різні місця зйомок, не дозволяє Шайло взаємодіяти з ровесниками в традиційній школі. Усі діти вчаться індивідуально. Для розвитку ж Шайло необхідно, щоби її оточувало якомога більше дітей. Те, що вона вчиться вдома індивідуально, робить світ Шайло дуже маленьким", - пояснив експерт зірковим батькам.

Шайло дуже близька зі своїм старшим братом Паксом. 11-річний хлопець боязкий, і сестра бере на себе роль його захисника.

 Експерт каже, Шайло потерпає через ізоляцію

Пітт і Джолі в жодному разі не збираються тиснути на доньку в питаннях її зовнішнього вигляду. Але, як повідомив їм експерт, ще є можливість того, що дівчинка це переросте і в підлітковому віці кардинально зміниться.

Нагадаємо, в інтерв’ю 2010-го року Анджеліна відверто сказала про те, що її дочка хоче бути хлопчиком та вважає себе такою ж, як брати. Раніше Бред розказав Опрі Вінфрі, що мала не сприймає імені "Шайло" та вимагає, щоби її звали Джоном.

Водночас подейкували, що Джолі навмисне потурає дочці, бо хоче, щоби всі її діти неодмінно були в чомусь особливими. На випадок, якщо в майбутньому таки дійде до зміни статі хірургічним шляхом, свою допомогу зірковій сім'ї запропонував син співачки Шер, котрий свого часу сам через це пройшов.

До слова, Бред Пітт купив собі нову чоловічу іграшку - німецький мотоцикл часів Другої світової. Як пише "The Mirror", цією темою він захворів під час зйомок фільму "Лють". Як повідомив продавець, грецький колекціонер, Пітт не пошкодував на мотоцикл понад 385 тисяч доларів.

Прінтскрін з сайту  "Radar Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів