Кобзон: Я плював на санкції

16 вересня 2015, 17:30

Російський співак та депутат Держдуми Йосип Кобзон запевнив, що йому плювати і на санкції, і на критику.

Артист, котрий за сприяння Володимира Путіна таки поїхав до Єпропи, вже встиг пройти чотири процедури "кіберніж", ще й день народження "скромно" відзначити.

Про це пише "ТСН", журналістам котрої вдалося поспілкуватися з Кобзоном телефоном.

"Клініка в Мілані є кращою діагностичною в Європі. Мені провели чотири радіаційних процедури "кіберніж", тому я сподіваюся на хороший результат", - поділився 78-річний співак.


"Мені плювати на критику на свою адресу. Я ніколи не говорив, що спосіб життя в Америці і американська медицина набагато гірші, ніж в Росії. Пишаюся нашими хірургами і хвилююся стосовно того, що сталося в Україні, на моїй батьківщині. Я плював на санкції. Мій депутат чудово написав: "Кобзону оголосили вето. Ми на це вето поклали. І взагалі на санкції кладемо". У Мілані найкраще роблять цю процедуру, я десять років лікуюся у себе в країні, а цю операцію мої лікарі порадили зробити тут", - оголосив Кобзон.

Кобзон плював на санкції

Співак підкреслив, що поїхав до Італії не день народження святкувати, просто ця дата збіглася з періодом лікування.

"Мені дали такі терміни, які збіглися з моїм днем народження. Я скромно його відзначив у колі своїх рідних. Приїхали дочка і син, і ми відсвяткували", - поділився артист.

Між тим зі слів друга-бізнесмена Кобзона, Михайла Хубутії, для скромного святкування було обрано ресторан "La Veranda" в готелі "Four Seasons". Невідомо, чим саме скромний іменинник скромно частував своїх гостей, але порція італійської лазаньї в цьому закладі коштує 26 євро, звичайна пляшка вина – 45.

До слова, Хубутія також написав, що прогнози лікарів щодо здоров'я Кобзона хороші: артистові повідомили, що в наступні 8 років метастази рости не будуть.

Співак, котрий у свій день народження ще й на шопінг у бутіках вибрався, також через журналістів переказав вітання Володимирові Путіну та заздалегідь привітав і його з майбутнім днем народження.

Нагадаємо, Йосип Кобзон називає себе противником лікування за кордоном.

Фото з сайту "Экспресс-Газета"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів