Вілл Сміт дав гроші організації, пов’язаній із тероризмом?

17 вересня 2015, 15:43

Американський актор Вілл Сміт та його дружина Джада нещодавно зробили щедрий жест, передавши 150 тисяч доларів рухові "Nation of Islam".

Цей вчинок викликав жваві обговорення, адже організація має дуже суперечливу репутацію і навіть, подейкують, пов'язана з терористами.

Про це пише "Radar Online".

Про пожертву зіркової пари оголосив на своїй сторінці в Facebook лідер руху, Луї Фарракхан. Сміти виділили гроші на проведення раллі під назвою "Justice…Or Else!" на знак протесту проти расизму та жорстокого ставлення поліції до темношкірих громадян.


Захід пройде 10-го жовтня, на честь 20-ої річниці "Маршу мільйона чорних чоловіків" 1995-го року. До слова, в ньому брав участь сам Вілл Сміт.

Вілл Сміт "підгодовує" організацію, пов'язану з терористами?

Як пише англомовна Вікіпедія, критики "Nation of Islam" закидають рухові ідеї антисемітизму та домінування темної раси, а ще зв’язки з терористичною групою "Black Panthers".

Між іншим, днями перші шпальти таблоїдів прикрасили скандальні фото сина Вілла Сміта, Джейдена. Парубок привів свою подружку Сару Снайдер на Нью-Йоркський тиждень моди, і, не соромлячись камер, мацав її за сідниці та цілував із язиком. Про це пише "Ma Daily Gist".

Усе б нічого, але Сарі 21 рік, а Джейден – неповнолітній, йому лише 17. До слова, як пише "Contact Music", цього літа дівулю арештовували за підозрою в крадіжці брендової сумки з однієї з нью-йоркських крамниць.

Нагадаємо, торік бурю в Інтернеті спричинило фото доньки Вілла Сміта, Віллоу, у ліжку з парубком. На той момент дівчинці було 13 років. Тоді зірковою сім'єю навіть зацікавилася соціальна служба.

Як відомо, раніше актор заявляв, що їхня дружиною стратегія виховання полягає в тім, щоби діти якомога раніше навчилися нести відповідальність за свої вчинки та своє життя. Вілл і Джада ніколи не карають ні сина, ні доньки.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів