Пугачова розкрила таємницю своїх дітей

18 вересня 2015, 13:23

Російська співачка Алла Пугачова напередодні дворіччя своїх двійнят Лізи та Гарі розповіла досі невідомі подробиці про малюків.

У відвертому інтерв'ю "СтарХіт" Примадонна зізналася, що віддає перевагу синові. Мовляв, хлопчик народився слабкішим за сестру, і за нього доводилося хвилюватися частіше.

"Дітей я не поділяю, але душа тягнеться до мужика, та й син мене краще відчуває. Ліза ревнує мене до брата, може навіть істерику закотити", - зауважила артистка.

Пугачова розповіла, що більше тягнеться до синочка Гаррі, аніж жо донечки Лізи

"Він народився слабкішим за Лізу. Коли Гарька захворів, я зрозуміла, що я просто божевільна. У житті так ніколи не переживала!" - додала вона.


Як відомо, двійнята Пугачової з'явилися на світ 18-го вересня 2013-го року за допомогою сурогатної матері.

Незважачи на юний вік дітей, Алла Борисівна разом з чоловіком-гумористом Максимом Галкіним вирішили віддати їх до дитячого садочка.

Примадонна з Галкіним хочуть віддати дітлахів у садок

Про це повідомила хрещена Гаррі дизайнер Міла Ставицька: "Алла Борисівна хоче, щоб діти більше грали з однолітками, розширювали коло спілкування. Садок вона вже вибрала - там займаються за системою Монтессорі: розвиток без змагання з іншими дітьми".

Нагадаємо, усе літо і весну Пугачова разом із дітьми провели в Ізраїлі. Там співачка встигла схуднути й дещо змінити імідж.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів