Шон Пенн вимагає $10 мільйонів за наклеп

23 вересня 2015, 15:36

Американський актор Шон Пенн подав позов проти творця серіалу "Імперія" Лі Деніелса та вимагає з того 10 мільйонів доларів за наклеп.

Причиною стало нещодавнє інтерв’ю Деніелса, в котрому він порівняв Пенна з актором Терренсом Ховардом, котрий неодноразово мав проблеми з законом через свою нестриманість та розпускання рук.

Шон Пенн вважає, що слова Деніелса паплюжать його репутацію. Про це пише "The Hollywood Reporter".

"Він (Ховард) скоїв те ж саме, що Марлон Брандо або Шон Пенн, але зненацька він виявляється, блін, якимсь демоном. Це – ознака нашого часу, раси, того, що ми в Америці", - сказав у своєму інтерв’ю виданню режисер.


Шон Пенн образився за наклеп і хоче 10 мільйонів доларів

У скарзі, що її подав до суду Пенн, говориться про те, що він, будучи публічною особою, багато років є об’єктом скандальних, грубих та безпідставних звинувачень. Одначе він, як будь-який інший громадянин, має право захищатися.

55-річний актор звертає увагу на те, що раніше Ховард публічно визнавав, що кривдив жінок. І у своїй заяві Деніелс ніби виправдовує таку поведінку.

Режисер "прирівнює" Ховарда до Пенна, але Шон, на відміну від свого молодшого колеги, хоч і мав певні проблеми з законом, ніколи не заарештовувався, ніколи не був засуджений за домашнє насильство. Як підкреслює позивач, це підтвердять його колишні дружини, Мадонна та Робін Райт.

Якщо ж вірити англомовній Вікіпедії, то Пенн трішечки лукавить. Свого часу актор відсидів у в’язниці 33 дні за напад на фотографа, а Мадонну лупцював, зокрема бейсбольною битою. Пенну пощастило, що вона, тодішня його дружина, не стала висувати проти нього звинувачень.

Нагадаємо, сам Шон упевнений, що ні Мадж, ні Робін насправді його ніколи не кохали. Нещодавно актор повірив було, що знайшов справжню любов із Шарліз Терон, але до шлюбу в них так і не дійшло.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Шонові Пенну

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів