Шон Пенн: Дружини мене ніколи не кохали

13 грудня 2012, 16:00

Оскароносний американський актор Шон Пенн гадає, що його колишні дружини, поп-співачка Мадонна та зірка серіалу "Санта-Барбара" Робін Райт, насправді ніколи його не кохали.

Між тим із останньою вони прожили 13 років. А біль від розставання Пенн зміг загоїти, лише поринувши у доброчинність.

Про це зірка "Шляху Карліто" розповів у інтерв’ю журналові "Esquire", пише "Contact Music".

"Немає сорому в тому, щоби сказати, що всі ми хочемо, аби хтось нас любив. Коли я озираюся на моє життя в любовних стосунках, я не відчуваю, що колись у мене це було. Я був тим, хто сліпо не помічав фальші…" - зазначив 52-річний актор.


Пенн пригадує, розлучення з Робін, від якої він має двох дітей, 21-річну Ділан та 19-річного Хоппера, відкрило йому очі.

"Коли ти розлучаєшся, то вся правда виходить назовні, ти сидиш і думаєш: "Що ж я, трясця, робив? Що я робив, коли вірив, що ця людина так цим дорожила?" І це фантастично сильне приниження, в найкращому сенсі", - поділився Пенн.

Актор каже, для когось такі переживання можуть бути надто тяжкими та болісними, можуть змусити заціпеніти, для нього ж усе було навпаки.

"У мене немає нічого. Моя донька сама по собі, мій син зі своєю матір’ю. Тож я ввімкнув телебачення, а там – землетрус на Гаїті", - пригадав актор, який узяв тоді активну участь в заходах із надання допомоги постраждалим.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів