Свіфт і Альбу зарахували до найвпливовішої бізнес-молоді

25 вересня 2015, 12:12

Американська співачка Тейлор Свіфт та актриса Джессіка Альба опинилися в списку "40 молодших за 40" журналу "Fortune".

До рейтингу включили найвпливовіших молодих бізнесменів та бізнеследі світу.

Про всіх 40 можна почитати на сайті "Fortune".

25-річна Тейлор опинилася на шостій сходинці. Вона є однією з найбільш високооплачуваних артисток, але її голос не лише зачаровує слухачів, він змушує дослухатися до себе й світ великого бізнесу.


Тейлор Свіфт серед 40 молодих акул бізнесу

Торік Тейлор позабирала свої пісні зі "Spotify" та написала відкритого листа в "The Wall Street Journal" про те, що "музика не повинна бути безкоштовною". А нещодавно зірка змусила "Apple" змінити свою політику та платити незалежним виконавцям за стрімінг їхніх пісень "Apple Music" одразу, а не після 3 місяців, як це було раніше.

У 34-річної Джессіки Альби 15-та сходинка. Як зазначає видання, за останній рік її "The Honest Company" продала таких товарів як дитячі підгузки та миючі засоби на 170 мільйонів доларів, утричі більше, ніж протягом 2013-го.

Джессіка Альба теж у найвпливовіших 40, молодших за 40

Її ж нещодавно створена косметична лінія "Honest Beauty" готується, слідом за американським, вийти на ринки Китаю та Південної Кореї.

Очолили ж список 40 найвпливовіших, молодших за 40, один із засновників мережі коворкінгів "WeWork" 36-річний Адам Ньюманн та генеральний директор "Tesla Motors", 39-річний Джей Бі Штробель.

Нагадаємо, нещодавно Джессіка Альба очолила рейтинг найкращих бізнесвумен "Forbes", а Тейлор Свіфт стала найстильнішою.

Фото з Instagram Тейлор Свіфт і Джессіки Альби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів