Шепелєв написав заяву на батька Фріске

26 вересня 2015, 09:02

Цивільний чоловік та батько дитини покійної співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв звернувся до поліції.

Телеведучий написав заяву на свого колишнього тестя: Дмитро заждав, аби правоохоронні органи притягнули 63-річного Володимира Фріске до кримінальної відповідальності за погрози вбивством. Про це повідомляє "Супер.ру".

Днями між Шепелєвим і батьком Фріске стався серйозний конфлікт. Причиною гучної сварки у дворі будинку Дмитра став дворічний Платон.

Дідусь хлопця приїхав до телеведучого, аби з'ясувати стосунки. А закінчилося усе тим, що батько Жанни пообіцяв вбити Шепелєва.


Дмитро Шепелєв, схоже, нажив собі ворогів...

Відомо, що Дмитро дозволяє батькам Фріске не лише бачитися з онуком, а й брати його до себе в гості у заміський будинок. Та, схоже, батьків покійної співачки це перестало влаштовувати і вони вимагать, аби Платон весь час жив у них.

Саме тому Володимир Фріске привселюдно матюкав Шепелєва й неодноразово вигукував: "Я тебе вб'ю!".

Як відомо, після смерті Жанни між її сім'єю та цивільним чоловіком почалися сварки. Рідні співачки кажуть, що Дмитро піариться на синові й продає його знімки.

Та насправді ж інтерв'ю для всіх телеканалів роздає батько Жанни Володимир Борисович, а фото маленького Платона регулярно з'являються тільки на сторінці сестри співачки Наталії Фріске в соцмережах. А сам Шепелєв взагалі не дає ніяких коментарів або заяв ані про смерть Жанни, ані про життя їхнього сина Платона.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що рідні Фріске збираються видати її посмертну платівку.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів