Волочкову звинувачують у романі з одруженим чоловіком

30 вересня 2015, 13:54

Російська колись балерина, а нині тусовщиця Анастасія Волочкова опинилася в центрі скандалу. Модель Надія Попкова звинувачує білявку в романі з її чоловіком.

Дружина бізнесмена Сергія Попкова та матір його двох синів довідалася, що той зраджує її з Волочковою. Про це жінка розповіла в інтерв'ю "Супер.ру".

"Познайомилися вони приблизно шість років тому. Але тоді це було таке швидкоплинне знайомство - ніяких стосунків не виникло. А ось через кілька років наш спільний друг, який теж родом з Санкт-Петербурга, спеціально звів Сергія і Анастасію. Якраз про роман мого чоловіка з Волочковою я дізналася від дружини цього друга", - повідомила 31-річна Надія.

Про те, що чоловік привозив Настю до будинків у Москві та Криму стало відомо завдяки самій Волочковій. Танцівниця безсоромно публікувала фотографії з помешкань коханця в своєму Instagram.


Бізнесмен Попков зраджує дружину-модель із Волочковою?

"Нескладно з'ясувати навіть конкретні дати, бо Волочкова все публікувала у своєму Instagram. Дивіться, в Севастополі Анастасія була наприкінці червня - за тиждень до мого приїзду. У неї навіть фото є, зроблені на балконі. Це місце мені нескладно впізнати", - зауважила зраджена модель.

Вона зізналася, що буквально "отетеріла", коли зрозуміла, що Анастасія дійсно сидить на її балконі. Крім того, є фотографія, де балерина лежить на чорно-білому плямистому дивані в стилі ар-деко в спальні Попкова.

Дорогие мои,если честно,я так устала... А ведь это только начало нашего тура в Крыму...🙈 Просто ему предшествовали три концерта подряд в Москве и городах Подмосковья... Верю,у меня хватит сил дарить Вам радость и позитив.🙏🏻 Добрых снов. Поддержите меня добрыми мыслями. Спасибо. #Россия #Крым #севастополь #симфониядобра #благотворительныйконцерт #дети #мояжизнь #мойпуть #моидрузья

Фото опубликовано Анастасия Волочкова (@volochkova_art) Июн 28 2015 в 4:03 PDT

У цей час, як заявила Надія, її чоловік був у Севастополі разом з дітьми:

"І що найжахливіше - він підмовив їх, щоб вони мені нічого не розповідали. Моїм синам 12 і 7 років. Природно, я почала розпитувати дітей, і вони ледве-ледве зізналися. Сказали, що тато просив їх не говорити мені нічого. З'ясувалося, що в ті дні Волочкова разом зі своєю дочкою проживали в моїй квартирі".

Наразі модель не знає, де перебуває її чоловік - він не телефонує навіть дітям і взагалі вимкнув свій телефон.

"Можливо, перебрався до Волочкової. Я так думаю, влітку вони проживали разом в її заміському будинку в Ніколо-Урюпіна. До речі, саме він і допоміг їй з ремонтом. Впевнена, і кредит він допомагав їй гасити за будинок. Крім того, друг мого чоловіка розповідав, що Сергій вклав у Волочкову близько 300 тисяч доларів", -. заявила Попкова.

"Зрозумійте, Волочкова просто так не буде зустрічатися аби з ким. Вона весь час вимагає подарунки, дорогі ресторани, поїздки. Це не секрет. Як і те, що після своїх виступів Волочкова регулярно вживає алкоголь. Всім відомо, що ця людина спивається", - додала вона.

Сама Настя на пряму не коментує заяву моделі. Натомість білявка вже встигла опублікувати в Instagram фото, під яким написала, що бажаючих пропіаритися на її "чесному імені" - багато.

Нагадаємо, влітку цього року Волочкова відверто заявила, що шукає батька для своєї доньки Аріадни.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів