Подруга Собчак розлучилася з мільярдером і отримала щедрі відступні

30 вересня 2015, 16:51

Російський дизайнер і подруга телеведучої Ксенії Собчак Уляна Сергієнко більше не заміжня жінка.

Мировий суд задовольнив позов президента групи компаній "Росгосстрах" Данила Хачатурова про розірвання шлюбу з Сергієнко, повідомляє "Лента.ру" з посиланням на агентство "Москва".

Та жіночка не залишилася в боргу й також виграла зустрічний позов до тепер вже екс-чоловіка. За рішенням суду Сергієнко отримуватиме аліменти від Хачатурова у розмірі 1/4 всіх доходів щомісяця.

Мільярдер також зобов'язаний забезпечувати утримання своїй 9-річній доньці Василині.


Сергієнко дала чоловікові розлучення, але й себе не образила грошима

До слова, кажуть, перед одруженням Хачатуров і Сергієнко оформили шлюбний договір, за умовами якого кожен з подружжя у разі розлучення залишається з майном, яке було оформлено на нього до шлюбу і не претендує на власність іншого.

Незважаючи на це, під час попереднього слухання у справі про розлучення юрист Сергієнко заявила про намір оскаржити шлюбну угоду.

Як відомо, про те, що шлюб Уляни та Данила тріщить по швах, подейкувати почали ще в 2013-му році. А зовсім нещодавно преса повідомила, що дизайнерка була помічена в Києві в компанії іншого чоловіка - у ресторанах і нічних клубах подружка Ксенії Собчак танцювала і невимушено спілкувалася із високим чорнявим кавалером.

Мільярдер Хачатуров і дизайнер Сергієнко узаконили стосунки в 2008-му році. Всього за чотири роки шлюбу Уляна зуміла домогтися світового визнання. Вбрання від російського кутюр'є стали популярні навіть серед зарубіжних зірок зі світовим ім'ям, таких як Бейонсе, Ріанна, Lady Gaga, Кім Кардашян, Рита Ора і багато інших.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів