Торі Спеллінг зізналася, з ким із "Беверлі-Хіллз" вона спала

5 жовтня 2015, 14:23

Тим, хто в 1990-х стрімголов мчав зі школи додому та не відлипав від телеекрану, коли там показували чергову серію "Беверлі-Хіллз 90210", і на думку не спадало, що Донна спить із Брендоном.

Звісно, злягалися не персонажі, а актори, що їх грали – Торі Спеллінг та Джейсон Прістлі.

Багато років по тому цей секрет розкрила сама Торі, зважившись пройти перевірку на детекторі брехні. Про це пише "The Daily Mail".

Як підтвердив поліграф, Спеллінг цілувалася з виконавцем ролі Ділана, Люком Перрі. А от секс вона мала з Брайаном Остін Гріном та з Прістлі.

"Поза зйомками в нас була літня інтрижка. Наша версія літнього роману – версія 90210. Ми залишилися друзями", - сказала 43-річна Спеллінг про Прістлі.

 Очманіти, Донна спала з Брендоном!

Також Торі пожалілася, що її батько-продюсер Аарон Спеллінг обділив її у заповіті. Мультимільйонер лишив доньці лише 800 тисяч доларів. Жінка зізналася, що досі не може зрозуміти того татового вчинку.

Шеннен Догерті Спеллінг назвала "однією з найкращих подруг", котрі були в неї в житті. Вона запевнила, що їй шкода, що акторку звільнили з серіалу через бунтарство. А ще поділилася милим спогадом, як Догерті позичила в неї сукню з кривавою плямою – адже саме в ній Торі втратила цноту.

Іще завдяки детектору брехні нарешті з'ясувалося, які пластичні операції робила собі Спеллінг. Зірка піддала "тюнінгу" ніс та цицьки.

Збрехати Торі спробувала лише один раз, коли заявила, що пробачила зраду своєму чоловікові Діну МакДермотту.

Нагадаємо, кілька років тому Спеллінг Стверджувала, що колишні колеги з "Беверлі-Хіллз" її ненавидять.

Фото з Instagram Торі Спеллінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів