Вінслет показала чоловікам білизну і розповіла про "трудові руки"

8 жовтня 2015, 18:02

Британська актриса Кейт Вінслет знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю.

На обкладинці нового номеру "Esquire" зірка, якій днями виповнилося 40 років, позує у мереживній білизні. А всередині журналу - досить серйозне інтерв'ю про вік Кейт та про ті страждання, які принесла їй слава після виходу "Титаніку".

"Я люблю свої руки. Мені подобається, як крізь тонку шкіру просвічують вени. Я знаю, що ці руки любили і втрачали, вони працювали, вони торкалися мільйона людей і місць, вони пройшли через все це зі мною. Моє життя відбилася на моїх руках набагато більше ніж на обличчі", - впевнена Вінслет.

"Мені подобається відчувати себе фізично сильною і здоровою. Те, що мені виповнилося 40 років, абсолютно не означає, що я повинна перетворюватися на щось незрозуміле. Коли у вас троє дітей, ви повинні працювати набагато старанніше, аби ваше тіло виглядало здорово. Я ніколи не була тією людиною, якій все сходило з рук", - відверто додала актриса.


Вінслет показала бюст на обкладинці чоловічого глянцю

Пригадала Кейт і часи, коли її накрила слава після ролі в "Титаніку". Але для артистки ті спогади не надто вже й приємні.

"Людям здається, що я стала фінансово успішною відразу ж після зйомок у "Титаніку", але це велика помилка. Мені було всього 19 років і ніхто навіть не знав про мене", - почала Вінслет.

"Мене переслідувало відчуття, що мене можуть не так зрозуміти, при тому, що я абсолютно порядна людина. Я пам'ятаю перші таблоїдні статті... І я думала: "Почекай, люди дійсно думають, що я роблю щось не те?". Господи, я б ніколи туди не повернулася", - додала вона.

Нагадаємо, нещодавно Кейт дякувала "сучці", яка цькувала її в школі.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів