Чоловік Кардашян впав у кому в борделі

15 жовтня 2015, 11:43

Американський баскетболіст Ламар Одом впав у кому під час візиту до одного борделів Невади.

Чоловіка реаліті-зірки Хлої Кардашян 13-го жовтня забрали до лікарні безпосередньо з того закладу.

Про це пише "People".

Під час прес-конференції, що відбулася 14-го жовтня, було оприлюднено запис дзвінка до служби порятунку, що надійшов із борделя. Чоловік, котрий повідомив, що Одом знепритомнів, вказав, що за кілька днів до того спортсмен вживав кокаїн, а безпосередньо перед тим, як сталося лихо – препарати для підвищення сексуальної активності.


Чи стало передозування причиною коми, покажуть офіційні результати токсикологічної експертизи.

Чоловік Хлої Кардашян у комі після розваг у борделі

Проте за свідченням джерел у крові 35-річного Одома знайшли кокаїн та опіати.

Незважаючи на те, що Ламар та Хлоя якраз перебувають у стадії розлучення, родина Кардашян згуртувалася навколо спортсмена. Як повідомило джерело, оскільки офіційно Хлоя є дружиною пацієнта, вона приймає всі медичні рішення щодо нього.

Окрім Хлої, в лікарню до Одома приїхали теща Кріс Дженнер та Кім Кардашян. Інші члени зіркової родини розмістили в соцмережах фото Ламара та прохання помолитися про його одужання.

Одначе, як свідчить інформатор, надії на це небагато. Як повідомило джерело "Radar Online", дорогою до лікарні в Одома було кілька зупинок серця, а вже в лікарні в пацієнта сталося кілька інсультів. Зараз він під'єднаний до системи життєзабезпечення, у нього відмовляють нирки та легені.

Як нагадує видання, Хлоя та Ламар одружилися в 2009-му році – звісно ж, на очах у телеглядачів. Проте в 2013-му році вибухнув гучний скандал – баскетболіста упіймали на керуванні автом під дією наркотиків, а ще з'ясувалося, що він зраджував дружину. Кардашян подала на розлучення.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів