Гайді Клум: Я моїм дітям і мама, і тато

15 жовтня 2015, 15:31

Німецька супермодель Гайді Клум вважає, що чоловіки, на відміну від жінок, не здатні гармонійно поєднувати роботу та батьківство.

Тож вона після розлучення зі співаком Сілом для їхніх чотирьох дітей і за маму, і за тата.

Про це Гайді говорила в інтерв’ю "Redbook".

"Жінки здатні жонглювати багатьма кульками – ми робимо те, що не можуть робити хлопці. Зазвичай чоловіки можуть жонглювати однією кулькою, і навіть тоді вони такі "Я заплутався. Її треба брати правою чи лівою рукою?" Багато кому з них складно розібратися, що ж робити з тією однією кулькою. І часто вони хочуть, щоби ми і її взяли на себе!", - проїхалася по чоловіках 42-річна Клум.


Гайді Клум сказала, що думає про чоловіків

Зі слів Гайді, навіть коли вони з Сілом жили разом, він не був "типовим татком", котрий уранці йде з портфелем на роботу та вертається до вечері. Співак багато гастролював, і їхні діти звикли до цього.

"Я одночасно і мама, і тато", - пояснила супермодель.

Багатодітна матуся спокійно ставиться до вікових змін, що відбуваються з її зовнішністю.

"Хіба не було б добре, якби моя шкіра й тіло досі виглядали як у 25 років? Безперечно. Але факт в тім, що коли ти народжуєш дітей, твоє тіло змінюється, коли ти стаєш старша, в тебе з'являються зморшки. Мені подобається, що в мене є мімічні зморшки від того, що я багато всміхаюся", - поділилася Гайді.

Нагадаємо, нещодавно Клум покепкувала з кандидата в президенти США Дональда Трампа, котрий бовкнув, що білявка "вже не тягне на 10 балів".

Фото з Instagram Гайді Клум

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів