Буллок готує 5-річного сина до зустрічі з расистами та гомофобами

20 жовтня 2015, 14:02

Американська актриса Сандра Буллок, чий прийомний син Луї має темний колір шкіри, вважає за потрібне підготувати хлопчика до зустрічі з такими явищами сучасного суспільства, як расизм, сексизм та гомофобія.

5-річний малюк уже знає, що це таке, хоча й не розуміє, чому люди так чинять стосовно одне одного.

Про це пише "US Magazine".

"Він повністю розуміє, що це означає. Він не розуміє, чому люди судять про одне одного за кольором шкіри, але він знає, що так роблять. Також він знає, що існує сексизм, знає, що існує гомофобія", - поділилася 51-річна Буллок.


5-річний син Буллок уже знає, що таке расизм, сексизм та гомофобія

Як зізнається актриса, це не та розмова, котру будь-якій мамі хотілося б вести зі своєю дитиною. Проте Сандра бажає, щоби Луї знав не лише про хороші речі, які зустрінуться в його житті, а й про погані, і був у безпеці.

"Щойно він вийде з цього будинку, і мене не буде поряд, його життя і те, як він його сприйматиме, буде його рішенням. Але я хочу знати, що зробила все, що могла зробити як мама, щоби дати йому знання про потворність та про красу цього світу", - підсумувала Буллок.

Нагадаємо, Сандра припускає, що в 16 років Луї її ненавидітиме.

Як відомо, подейкують, що Буллок узяла до себе ще одну прийомну дитину, на сей раз дівчинку. А ще кажуть, що кінозірка вже з'їхалася зі своїм бойфрендом, фотографом Брайаном Рендаллом.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Сандрі Буллок

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів