Редкліфф пожалівся на нечемних фанів

21 жовтня 2015, 10:21

Є досить мало зірок, котрі виявляють таку приязнь до своїх фанатів, як британський актор Деніел Редкліфф. А вони його, навпаки, ображають.

На це 26-річний Редкліфф поскаржився в інтерв’ю "Playboy", а ще розказав, навіщо пиячив.

Фрагменти розмови з актором наводять "Contact Music" та "People".

Зі слів Редкліффа, він уміє говорити шанувальникам "ні", на відміну від свого колеги за "Гаррі Поттером" Руперта Грінта. Якось, пригадав Деніел, виконавець ролі Рона Візлі навіть пішов з фанаткою до неї додому, бо йому було незручно відмовитися.


Одначе Ден завжди дуже чемний, навіть із грубіянами, і за це його потім сварить його дівчина Ерін Дарк.

"Засранці теж хочуть фотографій, але ж вони бажають лишатися засранцями й тоді, коли з тобою фотографуються. Починають казати: "Просто щоби ти знав, насправді мені ніколи не подобалися фільми про Гаррі Поттера". Спасибі, придурку, це 10 років мого життя!", - пожалівся Редкліфф.

Редкліффу грубіянять фани

"Якось до мене підійшла дівчина і сказала: "Можна з вами сфотографуватися?" Я їй: "Так, авжеж, якщо хочете". А вона: "Ну, якби не хотіла, то не питала б…" А я – це я, я просто говорю: "Вибачте, це я зваляв дурня". Потім вона відходить, і Ерін до мене: "Та дівчина повелася з тобою як падло. Ти не маєш бути милим, коли хтось грубіянить", - пригадав актор.

Як тепер здається Деніелові, у пиятиці він колись шукав порятунку від власної сором’язливості, адже зовсім юним хлопцем опинився в центрі уваги.

"Щоразу, як я ішов кудись потанцювати, всі вмикали камери телефонів. Від цього я дуже ніяковів, а який спосіб позбутися ніяковості? Алкоголь – ось швидкий спосіб це зробити", - пояснив актор.

Водночас Редкліфф зізнався, що йому боляче, коли його щирість та відвертість ЗМІ обертають проти нього, як це було з його зізнанням про алкогольну залежність.

"Стає боляче, коли ти бачиш, що твої особисті проблеми, про які ти намагався правдиво розказати, перетворюються на поживу для пліткарських телешоу", - зазначив він.

Нагадаємо, тепер Деніел, здається, більше не соромиться, і навіть запалює в караоке.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів