Рідні Фріске хочуть від Шепелєва ДНК-тест на батьківство?

22 жовтня 2015, 12:23

Після смерті російської співачки Жанни Фріске між її батьками та коханим Дмитром Шепелєвим розгорнулась справжня війна. Справа ось-ось дійде до суду та навіть ДНК-тесту на батьківство.

Рідні покійної артистки продовжують скаржитися, що телеведучий не дає бачитися із онуком Платоном. Окрім цього, кажуть, батьки і сестра Фріске сумніваються, що Шепелєв дійсно є батьком хлопчика. Про це пише "Комсмольская правда".

"Довгі роки у Жанни був близький друг, з яким вона нечасто, але регулярно зустрічалася. Друг був одружений. У родини є плани через суд зобов'язати Дмитра Шепелєва провести ДНК-експертизу, щоб розвіяти всі сумніви у батьківстві. Чи будуть вони це робити, поки не знаю", - розповів близький друг родини.

Про ДНК-текст говорить і адвокат сім'ї Фріске Олександр Трещев.


"Я запропонував спробувати через суд переконати Шепелєва пройти ДНК-експертизу, щоб розвіяти всі наявні сумніви. Коли я дивився репортажі з Шепелєвим, то звернув увагу, що Дмитро каже про Платона "цей хлопчик". Він навіть його сином не називав", - зауважив юрист.

Рідні Фріске активно розповідають про "поганого Шепелєва"

"Шепелєв як цивільний чоловік не має жодних прав на спадщину Фріске. Але права має дитина. Рідня впевнена, що саме тому Дмитро так тримається за хлопчика", - додав він.

Щоправда, змусити телеведучого пройти ДНК-тест не може ніхто.

"На це має бути добра воля. Але відмова пройти тест може насторожити..." - зазначив юрист родини Фріске.

У цей час батько і сестра Жанни продовжують викладати журналістам увесь бруд, який буцімто був між стосунками покійної та Шепелєвим.

"Два роки, що Жанна хворіла, Шепелєв говорив: "Ти нікому, крім мене, не потрібна". Жанна натерпілася..." - запевняє батько Фріске,

А на закид, що його донька любила Дмитра, чоловік відповів: "Та хто сказав, що вона його любила? Вона його останнім часом ненавиділа. Відверталася, коли він заходив".

Сестра Фріске Наталя також каже лише погане про Шепелєва: "Він багато чого стосовно Жанни дозволяв за ці два роки її хвороби. Міг і кричати на неї, і дорікати, мовляв, ти стала страшна... Тому у нас в родині сильна образа на нього".

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Шепелєв написав до поліції заяву на батька Жанни. А рідні Фріске відповіли телеведучому скаргою до органів опіки.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів