Бейонсе розійшлася з чоловіком через Ріанну?

23 жовтня 2015, 12:24

Американська співачка Бейонсе та її чоловік Jay-Z цілий рік прожили нарізно, але на людях вдавали закохану та гармонійну пару. Їхній розрив спричинили чутки про подружню зраду репера з Ріанною.

Принаймні на такій версії подій наполягає письменник Джей Ренді Тарабореллі, котрий написав "біографію" Бейонсе.

Про це пише "Ace Showbiz".

"Вони десь рік прожили нарізно, бо Бейонсе просто не була впевнена, що робити з цією ситуацією з Ріанною", - запевняє автор читачів.


Тараболеллі стверджує, що саме через поголос про інтрижку зятя з Ріанною сестра Бейонсе Соланж і відлупцювала Jay-Z в ліфті. Сварку спровокувало те, що репер намилився на вечірку, яку влаштовувала його ймовірна пасія.

Бейонсе та Jay-Z розходилися на цілий рік?

"Це була одна з тих суперечок подружніх пар, що ведуться пошепки, її б ніхто не помітив, якби не почула Соланж… Соланж завжди була найбільшою захисницею Бейонсе", - зазначає письменник.

Цікаво, що на відносинах Бейонсе з Ріанною вся ця історія ніяк не позначилася. Зі слів автора книги, їх можна назвати друзями.

Також самопроголошений біограф зірки розповідає про те, наскільки поведеною на контролі є "королева Бі". Так, наприклад, няньки, що опікуються її донькою Блю Айві, мусять підписувати контракт із правилами поводження з малою. Там згадуються навіть такі дрібниці, як те, що Блю не можна засинати під музику.

Нагадаємо, експерт із мови тіла нещодавно прокоментувала спільні фото Бейонсе та Jay-Z. На її думку, ці двоє брешуть, і чоловік відверто нещасливий та відчужений.

До слова, зі співачки зняли звинувачення в плагіаті, котрі висував проти неї в суді такий собі Ахмад Джевон Лейн.

Про це пише "TMZ".

Суд вирішив, що треки "ХОХО" Лейна та "ХО" Бейонсе дуже різні, тобто зірка в позивача нічого не крала. Нагадаємо, артист вимагав компенсації в розмірі 3 мільйонів доларів.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів