Чоловік Гвен Стефані забере в неї $50 мільйонів і дім?

25 жовтня 2015, 10:00

Подейкують, американська співачка Гвен Стефані обурена апетитами свого чоловіка Гевіна Россдейла, який висунув їй свої умови розлучення.

49-річний музикант хоче, щоби зіркова дружина лишила йому будинок, виділила 50 мільйонів доларів зі своїх статків, а ще платила аліменти в розмірі 50 тисяч доларів на місяць.

Про це повідомило джерело, наближене до артистів, "Radar Online".

Зі слів інформатора, про спільну опіку над трьома синами подружжя вже домовилося. Але Гвен прикро вражена жадібністю Гевіна.


Гвен Стефані втратить свій дім та 50 мільйонів доларів, ще й аліменти платитиме?

"Гевін вимагає від Гвен щонайменше 50 мільйонів доларів, а ще щомісячні аліменти на себе та на дітей", - засвідчив співрозмовник видання.

"Враховуючи їхній екстравагантний стиль життя, може бути, що Гвен щомісяця платитиме Гевінові дуже велику суму, не менше 50 тисяч!", - додав він.

Однією з причин розлучення пари, котра прожила в шлюбі 12 років, називають невірність Россдейла, хоча доказів того немає. Проте Стефані обурена, що колишньому вистачило совісті висувати до неї такі вимоги, якщо він її зрадив.

Як відомо, Россдейл тисне на те, що займався дітьми, доки дружина будувала кар’єру та бізнес-імперію. А Стефані тепер кусає лікті, бо свого часу не захотіла укладати шлюбний контракт.

Фото з Instagram Гвен Стефані

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів