Гвен Стефані не хоче віддавати чоловіку половину своїх статків?

9 серпня 2015, 13:33

Подейкують, американська співачка Гвен Стефані та її майже екс-чоловік Гевін Россдейл свого часу не уклали дошлюбної угоди, тож тепер усі гроші зірка має розділити навпіл.

Одначе Гвен, котра може "коштувати" 120 мільйонів доларів, налаштована розійтися з Гевіном по-хорошому і пропонує відступні.

Про це повідомило джерело "Radar Online".

Стефані й Россдейл прожили в шлюбі майже 13 років, і за цей час статки артистки значно виросли. Називаються суми у 80, а то й у 120 мільйонів доларів. Хороший прибуток Гвен має завдяки іменним лініям одягу, до цього додаються музичні гонорари й та копійчина, яку артистка заробляє, будучи членом журі одного з популярних талант-шоу.


"Перед тим, як Гвен та Гевін побралися, її бізнес-радники рекомендували їй укласти дошлюбну угоду. Але Гвен уперлася та вирішила, що це неважливо, бо їхній шлюб – назавжди", - повідомило джерело.

Гвен Стефані не налаштована ділити все навпіл

"Гвен дуже мучить думка про те, щоби просто взятии й віддати половину грошей, які вона тяжко заробляла, Гевінові, вона дуже сердиться. Гвен сподівається просто відкупитися від Гевіна, бо не бажає платити йому ніяких аліментів. Із точки зору Гвен, все її має лишитися їй", - додав інформатор.

Статки ж Россдейла оцінюють у порівняно скромну цифру – 20 мільйонів. Але подейкують, для шлюборозлучного процессу він найняв зіркового адвоката Лору Вассер. Та має намір витрусити зі Стефані якомога більше.

Між тим екс-подружжя, котре має трьох спільних дітей, домі мешкає під одним дахом. Гвен і Гевін сплять в окремих спальнях, як це, власне, й було протягом останніх кількох місяців.

Нагадаємо, причиною розриву пари називають невірність Россдейла. Як відомо, чоловік і раніше скакав у гречку, але Гвен пробачала.

Фото з Instagram Гвен Стефані

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів