"Безпритульний" Річард Гір закликав робити добро. ФОТО

27 жовтня 2015, 11:47

Американський актор Річард Гір, котрий зазвичай уникає соцмереж, зробив виняток та звернувся до людей через Facebook.

Він прокоментував свою фотографію, зроблену під час зйомок фільму "Перерва на бездумність", де грає безпритульного.

Пост 66-річного Гіра з'явився на сторінці однієї з колег, актриси Джени Мелоун.

Актор вирішив зробити це, бо світлина, котру нещодавно виклали в Інтернет, стала дуже популярною. Тож, користуючись нагодою, Річард закликав людей до милосердя.


Hi, Richard Gere here. I was completely surprised to find that last week someone posted a photo of me on a Facebook fan...

Posted by Jena Malone on 26 октября 2015 г.

"Привіт, це Річард Гірн. Я був дуже здивований, коли дізнався, що минулого тижня хтось запостив на фанатській сторінці Facebook фото мене в образі безпритульного на вулиці Нью-Йорка, і воно набрало 1,6 мільйона лайків та понад півмільйона шерів", - написав Гір.

Актор зауважив, що його тішить те, що ця фотографія, хоч вона і супроводжувалася в соцмережах вигаданою історією, зачепила в людях щось важливе.

"Я би хотів дізнатися, що саме, і що ми разом можемо зробити для того, щоби вийшло щось хороше та значуще для наших безпритульних братів та сестер", - звернувся Річард до інтернет-користувачів.

Як пише "US Magazine", в цій картині Річард Гір грає безпритульного та психічно хворого чоловіка. Як розповів нещодавно режисер фільму Орен Моверман, на вулицях актора намагалися знімати, не привертаючи увагу перехожих – камери встановлювали в одній із кав’ярень.

Нагадаємо, одна французька туристка, не впізнавши Гіра, коли він копирсався в смітнику, пригостила його піцою.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів