Холлі Беррі розлучається з чоловіком

28 жовтня 2015, 09:30

Третій шлюб американської акторки Холлі Беррі протримався трохи більше від двох років.

49-річна кінозірка та її чоловік-актор Олів'є Мартінес подали на розлучення, і процес не обіцяє бути безболісним та мирним.

Про це пише "People".

Беррі та Мартінес офіційно оголосили про своє рішення розійтися, зазначивши, що рухатимуться далі, зберігаючи любов та повагу одне до одного та дбаючи про інтереси спільної дитини.


В документах, що їх пара подала до суду, фактичною датою розставання вказано 26-те жовтня, а причиною – нездоланні розбіжності.

Холлі Беррі розлучається з Олів'є Мартінесом

Холлі відмовилася від претензій на подружні аліменти, тоді як Олів'є попросив суд розглянути це питання окремо й пізніше. Що ж до 2-річного сина пари, Масео, то умови його утримання були узгоджені батьками ще за часів укладання ними шлюбного контракту.

Беррі та Мартінес хочуть спільної опіки над дитям, але щоби вивезти малого з Каліфорнії, актор потребуватиме дозволу Холлі.

Варто зазначити, що інтереси Мартінеса в суді представлятиме Лора Вассер, зірковий адвокат, яка свого часу розлучала Кім Кардашян, Гайді Клум, Райана Рейнолдса, Брітні Спірз та Мела Гібсона.

Що до причин, чому розлучаються Беррі та Мартінес, джерела називають їх дві. Перша – вибуховий темперамент актора, друга – його небажання жити в Америці. Нагадаємо, тут парі підклав свиню екс-коханець Холлі, батько її доньки Габріель Обрі. Він не дозволив колишній забрати Налу жити до Франції.

Нагадаємо, Холлі та Олів'є одружилися влітку 2013-го. На той час актриса вже була при надії.

Фото з Instagram "Vanity Fair Mexico"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів