Лоліта розповіла про проблеми зі здоров'ям

28 жовтня 2015, 15:48

Російська співачка з українським корінням Лоліта Мілявська зізналася, що нарешті з'ясувала, чому так різко погладшала.

Артистка запевняє, що в її випадку у всьому винні проблеми зі здоров'ям, а аж ніяк не надмірна їжа. Про це Лоліта розповіла в інтерв'ю "Комсомольской правде".

"Я зрозуміла, що у мене щось не те з вагою кілька років тому. Не чоловік мені сказав, до речі. Я пішла до ендокринолога, здала всі аналізи. І тепер приймаю ліки, виписані хорошим лікарем, які є в будь-якій аптеці", - заявила співачка.

"Їм те, що мені можна. На відміну від цих ідіотських зіркових дієтологів, коли шалені бабки витрачаєш, а потім доводиться вирізати жовчний міхур. Моя лікар знайшла точно, через що у мене вага. Через мої незлічені нерви і перевантаження у мене повністю накрився метаболізм. Виявилося, якщо навіть я з'їдаю огірок, він у мене відкладається", - додала вона.


Лоліта стверджує, що ніколи не зловживала їжею.

Лоліта розповіла, чому набрала вагу

"У мене хронічна відсутність апетиту. Зараз вже - мінус 4 кіло і сім сантиметрів на об'ємах", - похвалилася вона.

За словами Мілявської, її нинішній чоловік Дмитро жодного разу не сказав, що вона погладшала.

"Він мене всіляко підтримує. Кажу йому: "Мінус три кілограми" - він дуже радіє. А якщо скажу: "Дімусь, так хочеться морозива, хоч з ліжка вставай і біжи в магазин", він відповідає: "Ну тобі ж лікар заборонив". А потім встає і йде. І я, щаслива, з'їдаю стаканчик морозива і засинаю. Потім я три дні від чогось утримуюся", - зізналася артистка.

До слова, через проблеми зі здоров'ям Лоліта змушена відмовитися від алкоголю.

"Одного разу порушила заборону ендокринолога - стрес був сильний. Випила коньяк", - зауважила вона.

Наостанок Мілявська додала, що тепер змушена вдягати те, що налазить. .

"Коли я поправилась, у мене пропало бажання ходити по магазинах, бо розмірів пристойних речей все менше і менше. Тому я поки хапаю те, що є. Потім буду втискуватися в нормальний одяг. Не думаю, правда, що я сильно схудну - одяг, який я носила в 42 роки, вже носить моя дочка", - сказала співачка.

Нагадаємо, раніше Лоліта божилася, що все життя готова їсти російські продукти.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів