Стінг змушений продавати майно

29 жовтня 2015, 12:43

Британський співак Стінг разом із дружиною Труді Стайлер виставила на продаж свою колекцію сучасного мистецтва, яку збирали 20 років.

Подружжя, яке нещодавно позбулося свого лондонського маєтку, вторгувавши за нього понад 28 мільйонів доларів, вирішили, що настав час для кардинальних змін.

Тому, слідом за шикарним будинком із дев'ятьма спальнями, з молотка на аукціоні "Christie’s" підуть картини та інші твори митців 20-го століття, повідомляє "The Telegraph".

"Їхні діти рушили далі, тож вони поміняли свій будинок на меншу квартиру. Вони відчувають, що це час для змін", - зазначив інформатор.


Стінг з дружиною вирішили змінити своє життя

У колекції Стінга є твори Матісса, Пікассо, Клімта та інших видатних митців. Також на аукціон виставлені меблі та прикраси з тепер вже колишнього будинку зірки.

Подейкують, подружжя пішло на цей крок, бо останнім часом Стінгу дещо не щастить із заробітками. Співакові навіть довелося достроково припинити своє шоу на Бродвеї, оскільки до нього майже не було інтересу публіки.

Як відомо, у Стінга є шестеро вже досить дорослих дітей: 37-річний Йозеф і 32-річна Кейт - від першого шлюбу і 30-річний Бріжит Майкл, 28-річний Джейк, 23-річна Еліот Полін і 18-річний Джакомо Лукі - від нинішньої дружини Труді Стайлер.

Нагадаємо, минулого року музикант заявив, що не залишить своїм нащадкам спадку.

Фото Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів