Опра розповіла про свого "таємного сина"

30 жовтня 2015, 15:28

Американська теледіва Опра Вінфрі опинилася в центрі скандалу після того, як перед камерами журналістів на вулиці до неї підійшов молодик, котрий буцімто є її "таємним сином".

61-річна зірка, котру шокувала ця зустріч, вирішила відверто розказати, хто то був.

Про це пише "The Daily Mail".

Як розповіла Опра, цього чоловіка звати Келвін Мітчелл, і він не є її сином, хоча колись був зірці дуже дорогий.


Телезірка познайомилася з ним у 1990-х, і хлопчик її просто причарував. Вінфрі стала опікуватися ним та допомагати його родині. Коли непростого підлітка виключили зі школи, Опра влаштувала його в приватний християнський інтернат.

"Я підшукала школу з приватним інтернатом у Міссурі, бо думала, що якщо я зможу забрати його зі звичного середовища, в якому він ріс, може, це піде йому на користь", - пояснила вона.

Проте коли Келвінові виповнилося 16, він заявив, що не хоче лишатися в інтернаті, бо "вчителі його не люблять". Зіркова покровителька попередила юнака, що це його останній шанс, і як він ним знехтує, вона більше йому не допомагатиме.

Опра Вінфрі відхрестилася від "таємного сина"

"Якщо ти покинеш цю школу, я здаюся. Більше я нічого не зможу зробити. І тоді, на початку 1990-х, це була моя остання розмова з Келвіном", - запевнила Опра.

Коли Мітчелл підстеріг її коло студії, зірка не одразу збагнула, що сцена їхнього щасливого возз'єднання була зрежисована, що молодик заздалегідь скликав журналістів.

"Я побачила в його очах того маленького хлопчика, попри те, що час його дуже змінив, і я сказала йому: "Що ти робиш? Чому ти звернувся до таблоїдів?", - поділилася Опра.

Телеведуча зізналася, що їй не боляче, вона радше розчарована. Вінфрі підкреслила, що не бажає після цього спілкуватися з Мітчеллом.

Між тим сам Келвін розказав "Radar Online", що як йому було 11, Опра просила в його матері дозвіл усиновити його. Але та не згодилася. Зі слів молодика, коли Вінфрі надсилала йому подарунки, то підписувала "моєму синочкові".

Мітчелл пожалівся журналістам, що після того, як він кинув навчання, і Опра перестала з ним спілкуватися, він страждав на депресію та думав про суїцид.

Як відомо, рідних дітей у Вінфрі, чиї статки оцінюють у 3 мільярди доларів, немає. У 14 років вона народила сина, але він помер маленьким. А кілька років тому Опра розшукала свою рідну сестру.

Фото з Instagram Опри Вінфрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів