Мейхер розкрила ім'я доньки, яку народила без чоловіка

2 листопада 2015, 10:20

Співачка та актриса Надія Мейхер, котра в середині жовтня стала мамою втретє, розкрила ім'я своєї донечки.

Народжувати 33-річній зірці довелося без підтримки чоловіка Махайла Уржумцева, бо пологи сталися раніше, ніж вони очікували.

Про це Надія розповіла в програмі Маші Єфросиніної.

"Ніхто не чекав, що пологи будуть саме 17-го жовтня. Чекали після 20-го або навіть 25-го числа. Чоловік поїхав у відрядження, бо був певен, що встигне повернутися до пологів – він дуже хотів бути на них присутній", - поділилася Мейхер.


Третя дитина Мейхер поквапилася народитися

"Коли я подзвонила йому і сказала, що відійшли води, він дуже засмутився. Я взяла в оберемок дітей та помчала в пологовий. Міша прилетів того ж дня", - розказала артистка.

Батьки уже визначилися з іменем для донечки, і не проти завести ще.

"Ми з Мішею назвали доньку Марійка. Дівчинка народилася здоровою: вага – 3 кілограми 700 грамів, зріст – 53 сантиметри", - похвалилася матуся.

"Ми з чоловіком намагаємося не обділяти увагою доньку та сина, до того ж, наша меншенька Марійка постійно спить, тож часу вистачає на всіх. Бути матір'ю трьох дітей – це дуже круто! І якщо Бог нам подарує ще одного малюка, ми з задоволенням його приймемо", - запевнила Мейхер.

Нагадаємо, свій цікавий стан Наді вдалося приховувати від широкого загалу майже до самих пологів. Як відомо, в співачки є 13-річний син Ігор і 3-річна донька Анна.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів