Лабеф: Уперше мене арештували в 9 років

3 листопада 2015, 15:23

Виявляється, свою "арештантську кар’єру" скандальний канадський актор Шайя Лабеф розпочав у 9-річному віці.

Хлопчика спіймали на крадіжці. Про ту та інші свої пригоди кінозірка оповів у есе.

Воно увійшло до збірки з назвою "Тюремна локшина: рецепти та історії з-за ґрат", пише "People".

Своїми спогадами про перебування в буцегарні поділилися й інші відомі люди, зокрема рокер Слеш та актор Семюел Л. Джексон.


"Уперше мені було лише 9 років… Мене арештували, бо я украв пару "Nike Cortezes" із місцевого магазину, мене протримали 6 годин", - розповів читачам Лабеф.

Удруге він попався на крадіжці в 11.

Лабеф попався на крадіжці кросівок у 9 років

"(Удруге) мене арештували за те, що я вкрав геймбой "Pokemon" з (магазину) "Kmart". Того разу я теж пробув у відділку десь годин шість", - поділився Шайя.

У 14 хлопець отримав роль у популярному дитячому телешоу "Дісней". А у 20 знов опинився в буцегарні.

"Я намагався порізати мого сусіда і провів у тюрмі два дні. Коли я був там, я нарешті зрозумів, що сидіти в тюрмі – це не рух. Це повний відстій", - розказав актор.

"Коли я нервуюся з приводу моєї творчості, я думаю про свої невдачі в житті та мистецтві. Коли я думаю про свої косяки, це послаблює тиск страху. Лажати та виправлятися – це звільнює", - зауважив Лабеф.

У своєму есе Шайя також згадав, як препаскудно його нагодували в тюрмі в 2014-му році, та поділився власним рецептом сандвіча з яєчним салатом.

Як ми знаємо, то був не останній раз, коли Лабефа арештовували. Зовсім нещодавно зірку знову скрутили поліцейські, бо він був у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, не контролював себе і не корився їм.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів