Адель: Як маєш дітей, похмілля - це мука

4 листопада 2015, 13:13

Британська співачка Адель вважає себе феміністкою та боїться власної слави. Зірка кинула курити та стала значно менше пити.

Про це Адель розповіла в інтерв’ю "Rolling Stone", а ще розставила крапки над "і" в питанні її стосунків із Саймоном Конекі, від якого має сина.

У синглі співачки "Hello", що наробив такого галасу в Інтернеті, вона зовсім не звертається до колишнього кохання, як могло комусь здатися. Адель говорить до себе колишньої, а рядок "привіт із того боку", на думку артистки, взагалі звучить моторошно – ніби вона вмерла.

Але в новому альбомі зірки таки буде пісня, присвячена чоловікові. Композиція "Water Under the Bridge" – про Саймона Конекі. Стосунки в них "дуже серйозні", але про одруження не йдеться.


"Я мільйон разів казала, що я не заміжня, але все одно всі це кажуть. Але так, ми все ще разом. Ми не розходилися. Ми ніколи не розходилися. Ми разом. Ми просто не відчуваємо потреби в одруженні. В нас є спільна дитина. Я відчуваю, що це достатня відданість одне одному", - зазначила Адель.

Із народженням маленького Анджело співачка позбулася багатьох своїх страхів. Вона зізнається, що не знає, чи повернулася б на сцену, якби в неї не було сина.

"Коли він у мене народився, усе стало добре, я в усе повірила, бо світ подарував мені це диво, розумієте, тож я стала трохи хіпі, матінкою-Землею", - поділилася артистка.

Адель підкреслює, що кар’єра – це не її життя, це хобі, і після запису альбомів та виступів перед публікою вона хоче повертатися до свого приватного існування.

"Люди думають, що я ненавиджу славу. Але ні. Насправді я боюся її", - зізналася артистка.

Материнство зробило зірку "домашньою", змусило багато в чому змінити свій спосіб життя.

"Я побувала к кожному, блін, парку, в кожному магазині, в кожному супермаркеті, який ви лише можете собі уявити", - пожалілася співачка.

А ще Адель кинула палити й стала менше пити.

"Мені це дуже подобалося, але, дідько, це не круто, коли я вмираю від хвороби, пов’язаної з палінням, і моя дитина згорьована... Я завжди могла перепити будь-кого, щоби він під стіл упав… Але з дітьми похмілля – це мука. Вони просто знають. Вони помічають і беруться за тебе", - пояснила вона.

Адель сумлінно ходить "до чортової спортзали" та намагається їсти менше цукру, але просто щоби бути в формі, а не схуднути до крихітного розміру. Артистку цікавить, чи мала б вона такий успіх, якби не була жінкою "плюс-сайз".

"Гадаю, я всім нагадую самих себе. Я не маю на увазі, що всі люди мого розміру, але зв'язок із цим є, бо я не досконала, а, гадаю, багатьох (відомих) людей зображають як ідеальних, недосяжних та недоторканних", - зазначила Адель.

Зі слів зірки, їй дуже ставлять сексистські запитання на кшталт, чи знялася б вона для "Playboy".

"Це тому, що я жінка, чи тому, що товста?", - поцікавилася вона.

Адель називає себе феміністкою та вважає, що до людини будь-якої статі, раси або сексуальної орієнтації ставлення має бути однаковим.

Також співачка заявила, що дуже хотіла б дружити з Ріанною і є фанаткою Лани дель Рей, але не навіженою фанаткою, підкреслила вона. Те, що в Адель є таке саме тату, як у Лани, напис "Paradise" - просто збіг. Насправді співачка зробила його на честь сина Анджело, бо він – її рай.

Нагадаємо, кар’єрна мотивація Адель - щоби син нею пишався. А ще зірка хоче знятися в кіно.

Фото з Instagram Адель

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів