Філа Коллінза закликають не вертатися не сцену

4 листопада 2015, 18:18

Не встиг британський музикант Філ Коллінз обрадувати своїх фанів, що поспішив із виходом на пенсію і повертається, як знайшлися ті, хто звістці не зрадів.

На сайті Change.org створили петицію "Треба зупинити Філа Коллінза", і вона скоро набере тисячу підписів.

Про це пише "The Mirror".

Автор наголошує на тому, що в цьому світі й без музики Коллінза забагато страждань, і тому музикантові просто не можна дозволяти повернутися на сцену.


У коментарях артиста закликають не вертатися зі своїм "білим шумом" лише тому, що йому потрібні гроші на ще одне розлучення.

Поверненню Філа Коллінза зраділи не всі

"Я більше офіційно не на пенсії. Конячка залишила стайню і рветься вперед", - повідомив днями 64-річний Коллінз журналові "Rolling Stone".

Артист налаштований знову підкорювати музичні чарти та прагне, щоби його молодші діти побували на його концерті та зрозуміли, чим він заробляє на життя.

"Вони ще носили підгузки, коли я востаннє був у дорозі. Вони люблять музику, і я би хотів зводити їх (на свій концерт), щоби вони цим насолодилися", - пояснив Коллінз.

У майбутньому Філ не виключає можливості свого возз’єднання з "Genesis", але спершу хоче побачити, як пройде його перший сольний тур після перерви.

Як відомо, Філ Коллінз є семиразовим володарем "Греммі", а ще має "Оскара" за пісню до мультфільму "Тарзан" 1999-го року та іменну зірку на голлівудській Алеї слави.

Про свій намір завершити музичну кар'єру Коллінз оголосив у 2011-му, пояснивши, що хоче більше часу присвячувати сім'ї. Музикант був тричі одружений і має п'ятьох дітей.

Фото з Facebook Філа Коллінза

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів