Перевертень із "Сутінків" женихається з донькою Філа Коллінза

8 вересня 2011, 13:28

Між зіркою "Сутінків" Тейлором Лотнером та 22-річною донькою відомого музиканта Філа Коллінза, Лілі, зав’язався роман.

Ці двоє – просто зразок "тінейджерського кохання", а "хімію", що вирує між ними, можна відчути навіть через екран.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "E! News".

Акторську парочку, яка досі намагалася не афішувати свої стосунки, "здав" їхній колега Дензел Вайтакер.


"У них щось типу тінейджерського кохання у старшій школі. Було типу так: "Давай-но сходимо на побачення", - намагався пояснити, що діється, 21-річний Вайтакер.

Тейлор та Лілі вирішили разом вибратися в боулінг, і спершу про якісь стосунки не йшлося. Молоді люди просто добре проводили час разом. Утім, якщо в пари такий початок, усе має скластися чудово, вважає актор.

"Гадаю, хімію, звичайно, буде видно у фільмі. Вона була поза знімальним майданчиком та, звісно, поширилася й на знімальний майданчик", - зауважив Вайтакер, маючи на увазі стрічку "Гонитва", де грають Лотнер та Коллінз.

У Філа Коллінза намалювався "зятьок"?

Серед колишніх дівчат 19-річного Тейлора, гучну славу якому принесла роль перевертня Джейкоба Блека, є кантрі-співачка Тейлор Свіфт та актриса Селена Гомес.

Що ж до Лілі Коллінз, нещодавно актор висловлювався про неї так:

"Дивовижне в Лілі те, що вона супервідкрита і весела, і, передусім, безхитрісна... Відколи я вперше зустрівся з нею, вона геть не змінилася. Певно, це найбільш вражає в ній – вона не боїться бути собою".

Нагадаємо, Лілі є донькою учасника гурту "Genesis" Філа Коллінза від другого шлюбу, пише англомовна Вікіпедія. Глядачі знають її за стрічкою 2009-го року "Невидимий бік", де дівчина зіграла дочку героїні Сандри Баллок.

Фото AP з сайту today.msnbc.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів