"Хороша дівчинка" Джей Ло показала стрункі ніжки. ФОТО

6 листопада 2015, 12:31

Американська актриса та співачка Дженніфер Лопес знялася у "спекотній" фотосесії.

46-річна зірка у грудневому номері "Marie Claire" розповіла про свій новий сексуальний образ та розлучення з Марком Ентоні, повідомляє "The Daily Mail".

Для фотосесії у глянці Джей Ло вбралася у червоне боді й виставила свої стрункі ніжки.

Та попри свій досить сексуальний вигляд, а також нове спокусливе відео на трек "Booty", співачка вважає себе "хорошою дівчинкою",


"Я хотіла, щоб це було красиво і сексі, а не сексуально і непристойно", - зауважила Лопес про кліп, який вийшов ще у вересні минулого року.

Лопес виставила стрункі ніжки й заговорила про сексуальність

"Іноді, коли ви молодші, ви намагаєтеся спокусити, або шокувати, але мені не потрібно цього робити", - додала одна з найсексуальніших жінок світу.

Дженніфер додала: "Я робила сексуальні речі, але я завжди була хорошою дівчинкою, яка закохувалася, а не пустотливою дівчинкою, яка просто загуляла".

Співачка зрозуміла, що друзі завжди поруч, а чоловіки - ні

Окрім сексуальності співачка торкнулася й теми свого розлучення з батьком своїх дітей Марком Ентоні. Лопес зізналася, що друзі допомогли їй подолати ці важкі часи.

"Я думаю, що я зрозуміла наскільки вони важливі під час нашого розлучення з Марком. Я просто зрозуміла, що проходила через це вже кілька разів, а друзі лишалися поруч. Як кажуть: чоловіки приходять і йдуть, а подруги завжди лишаються з тобою", - зауважила артистка.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес нещодавно заявила, що їй не потрібен чоловік.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів