ДіКапріо отримав "Натхнення" і подякував батькам

7 листопада 2015, 13:06

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо вважає, що усім завдячує своїм батькам.

Зворушливу промову зірка "Початку" виголосив під час вечері, влаштованої благодійним фондом "SAG Foundation", повідомляє "People".

З нагоди 30-річчя організація вручила Лео нагороду під назвою "Натхнення". ДіКапріо отримав відзнаку за "видатну акторську кар'єру, а також досягнення в якості філантропа і глави благодійного фонду, який привертає увагу до глобальних проблем".

Актор упевнений, що саме батьки сприяли його розвитку в кіно та благодійності.


Лео відзначили за благодійність

"Я був благословенний двома неймовірно чудовими батьками, які слухали скарги на їх надмірно агресивного сина і відвозили на прослуховування після школи, навіть якщо в них було дуже мало часу", - заявив Леонардо.

"Мамо Ірмелін, тато Джордж, - я б не отримав цю нагороду, і я б не став актором та не мав би змоги робити якісь благодійні речі, і я б не став людиною без вас обох. Тож, дякую!" - додав ДіКапріо.

Нагадаємо, актор очолює "Leonardo DiCaprio Foundation", який приділяє увагу пропаганді та підвищенню обізнаності щодо проблем навколишнього середовища. У липні цього року фонд ДіКапріо вирішив пожертвувати 15 мільйонів доларів у понад 30 організацій, орієнтованих на збереження екології.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів