Лів Тайлер: Раніше моделі не були недогодовані

11 листопада 2015, 13:56

Американська актриса та модель Лів Тайлер зізналася, що часом почувається невпевнено, коли розглядає журнали з перефотошпленими красунями.

Вона вважає, що стандарти краси дуже змінилися, відколи вона сама починала кар'єру.

Про це Лів поговорила з "Yahoo! Style".

"Якщо подивитися на Хелену Крістенсен чи Крісті Тарлінгтон, вони, певно були 4-го або 6-го розміру – у них були красиві тіла, дуже стрункі, звісно, та гарні. Вони, безперечно, добре про себе дбали – вони не були недогодовані… Дівчата ж, котрі зараз виходять на подіум, дуже, дуже худі і дуже високі", - констатувала Тайлер.


Водночас актриса зізналася, що ненавидить робити гучні заяви, які потім виривають із контексту. Тому вона воліє не казати, на краще чи на гірше, на її думку, змінилася модельна індустрія.

Тайлер вважає, що зараз моделей недогодовують?

Сама Лів почала модельну кар’єру в 14 років. Зірка впевнена, що це їй ніяк не зашкодило, адже в тому віці вона вже почувалася дорослою й мала цілком розвинене тіло.

Зараз, у 38 років, у Тайлер бувають моменти, коли вона сумнівається у власній привабливості, але хутко бере себе в руки.

"Я дивлюся на фотографії (в журналах) і думаю собі, чекай-но, я маю так виглядати? Мені це треба? Я цього хочу?", - поділилася зірка.

"Я гадаю, (у Голлівуді) завжди відчувався тиск щодо того, щоби виглядати як усі, тепер більше, ніж будь-коли. Але я завжди намагаюся нагадувати собі, хто я така, лишатися собі вірною, не порівнювати себе з іншими", - зазначила вона.

Нагадаємо, через те, що її моделі надто кістляві та без цицьок, з дизайнеркою Вікторією Бекхем хотіли серйозно побалакати британські парламентарі. Та вона не прийшла.

Фото з Instagram Лів Тайлер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів