Про Аністон і безпритульну вигадали сльозливу історію

11 листопада 2015, 17:37

Цими днями Інтернетом розлетілася зворушлива історія про те, як американська актриса Дженніфер Аністон зустріла на вулиці безпритульну, молодесеньку дівчину з дитям та помогла їй возз’єднатися з матір'ю.

Насправді ж уся ця мелодрама – вигадка. Це повідомив речник Дженніфер, пише "Just Jared".

Facebook-пост, розміщений буцімто від імені акторки, за лічені години став "вірусним". Його вподобали майже півмільйона людей, і кількадесят тисяч – поширили.


"I was day tripping to Vancouver from Seattle and stopped in for lunch at a little cafe. From my window I saw a young...

Posted by Jennifer Aniston on 10 ноября 2015 г.

"Аністон" розказала, як зустріла на вулиці дівчину з малюком на руках. Її звали Еліс, і вона, завагітнівши в 15 років, утекла з дому. Нагодувавши сердешну, актриса буцімто переконала її зателефонувати мамі і врешті, примиривши сім'ю, купила безпритульній квитка додому.

Солодкава оповідь містить такі подробиці як ридання щасливої матері, прощальний цілунок у чоло, який отримала Еліс від Дженніфер, а ще листівка, яку щороку вдячна дівчина, тепер уже студентка коледжу, буцімто надсилає зірці.

Історія гарна, але, на жаль, цілком неправдива, повідомив представник акторки. На знімку, який її ілюструє, Аністон зі своєю фанаткою.

Нагадаємо, Дженніфер не звикати до того, що про неї всяке вигадують. Щоправда, частіше це стосується вагітності акторки – одним дитям, двійнею чи трійнею.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів